OVERSIGT:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

H.C. Petersen & Co.'s Eftf. A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted
Tlf: +45 76 73 11 33

2. HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE:

    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvilke dele af sitet, der besøges mest.

5. GOOGLE ANALYTICS

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. BRUG AF PERSONDATA

Indsamling af persondata
Personoplysninger/persondata dækker oplysninger/data, som kan identificere en fysisk person og kan f.eks. være navn, adresse, telefonnr. og mailadresse.
Vi indsamler kun persondata i følgende tilfælde:
- såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev for at kunne modtage invitationer, nyheder om HCP og produkter samt gode tilbud
- til regnskabs-, skatte- og evt. reklamationbrug, såfremt du har købt maskiner/produkter hos HCP .
Oplysninger er fuldt ud private og deles ikke med tredjepart.

Kontakt vedr. persondata
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på email eller telefon (se ovenfor). Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Kampagner

Deutz-Fahr

Kampagne på nye DF serie 6 modeller

Nye 4-cylindrede modeller i mellemklassen

Se kampagne

Deutz-Fahr 6120, 6130 og 6140

Warrior - limited edition - kun 4 tilbage

Limited edition -Unlimited performance

Se kampagne

Når kun det allerbedste er godt nok.
Ekstra udstyrspakke - værdi 182.800,-
Kun 4 stk i hele Norden!

Zetor

Zetor Proxima HS 120

Leasing 4.359,- pr. md.

Se kampagne

Driftssikkerhed, lang levetid og lave serviceomkostninger.
Kontantpris 455.500,-

MultiOne

Sommer-storkøbs-kampagne på 2 stærke MultiOne modeller

Små minilæssere med store ambitioner

Se kampagne 

Kampagne på MultiOne minilæssere
• 2.3 Lille maskine med utrolig kapacitet
• 5.2 Stabil medarbejder med mange kvalifikationer

Iseki

Tilmeld nyhedsmail

Hold dig opdateret om vores produkter og aktiviteter

Tilmeld dig her

Find din forhandler

Søg forhandlere i hele Danmark

Søg lokalt

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik