OVERSIGT:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

H.C. Petersen & Co.'s Eftf. A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted
Tlf: +45 76 73 11 33

2. HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE:

    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. GOOGLE ANALYTICS

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler kun personlig information med henblik på at levere en god brugeroplevelse til dig på nettet. Oplysninger er fuldt ud private og deles ikke med tredjepart.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på email eller telefon (se ovenfor). Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Kampagner

Deutz-Fahr

Warrior - limited edition

Limited edition -Unlimited performance

Se kampagne

Når kun det allerbedste er godt nok.
Ekstra udstyrspakke - værdi 182.800,-
Kun 11 stk i hele Norden!

Få mulighed for at gøre en god handel

Vi sælger traktorerne fra vores Deutz-Fahr demotur 2017

Se kampagne

6 forskellige DF-modeller fra 126 til 336 HK
MEN kun 1 af hver model!

Deutz-Fahr 5070 D GS. Pris 286.000,-

Driftsikker, 40 km/h-transmission og super krybegear

Se kampagne

Deutz-Fahr 5070 D ECO 259.000,-
Deutz-Fahr 5070 D GS 286.000,-

Zetor

MultiOne

7-serie vinterkampagne, Pris fra 192.000,-

2 fleksible 35 hk læssermodeller

Se kampagne 

Kampagne på MultiOne 7-serie minilæssere
• 7.3+ - kraftfuld og fleksibel slider 
• 7.3 SD - er ideel, hvor pladsen er trang

Iseki

Forårskampagne TLE 3400. Pris fra 106.500,-

Spar 23.500,- 

Se kampagne

Det du behøver - til en fair pris
Iseki 39 hk dieselmotor.
3 cylindre og turbo.

Tilmeld nyhedsmail

Hold dig opdateret om vores produkter og aktiviteter

Tilmeld dig her

Find din forhandler

Søg forhandlere i hele Danmark

Søg lokalt

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik