HCP's politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

Generelt om oplysninger

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan HCP behandler persondata og cookies.
Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som f.eks. kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.
En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din computer, når du færdes på HCP's hjemmeside. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er.

Hvilke persondata modtager HCP?

HCP indsamler kun persondata i følgende tilfælde:
- såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev for at kunne modtage invitationer, nyheder om HCP og produkter samt gode tilbud.
- til regnskabs-, skatte- og evt. reklamationbrug, såfremt du har købt maskiner/produkter hos HCP.
Når du færdes på HCP's hjemmeside, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser, samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.
Ønsker du ikke at HCP behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Hvad bruges personoplysningerne til?

HCP bruger dine data til at gennemføre vores aftaler med dig.
Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyhedsbreve.
Oplysninger om din færden på vores hjemmeside anvendes kun til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside og dermed din brugeroplevelse af siden.
HCP behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vores forpligtelser over dig som kontraktpart.

Hvem videregiver HCP personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til HCP, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.
Eksempelvis, hvis du i forbindelse med et varekøb hos os får en garanti fra producenten med i købet, vil oplysning om dit navn, adresse og dit køb tilgå vareproducenten, der anvender oplysningerne til at oprette garantien hos sig. Hvis du senere ønsker at gøre brug af garantien, vil det typisk medføre at relevante dele af dine kontaktdetaljer, købshistorik, samt årsagen til anvendelse af garantibestemmelsen bliver overført til producenten af den vare, garantien angår. En del, men ikke alle, producenter af vores varer er baseret i EU.
Et andet eksempel er finansiering. Hvis du i forbindelse med et køb hos os ønsker at afsøge mulighederne for leasing, kan HCP som et led i aftalen med dig videregive oplysningerne fra en foreløbig købskontrakt til det eller de leasingselskaber, vi samarbejder med.
Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges aldrig til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data?

HCP er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. HCP træffer sikkerhedsforanstaltninger for at hindre, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.
Heri ligger også at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare dem, og de i øvrigt ikke længere er relevante, typisk fem til syv år efter ophørt samhandel.

Særligt om cookies

Cookies anvendes med det formål at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse på hjemmesiden.
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Ved brug af vores hjemmeside accepterer du HCP's brug af cookies. Cookies slettes efter et par måneder efter dit sidste besøg.
Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering 

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og få en kopi af dine data, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset, eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem.
Hvis du har spørgsmål til HCP's behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til HCP pr. telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår her på hjemmesiden: https://www.hcpetersen.dk/kontakt-os/find-os.html 
Ønsker du efter henvendelse til HCP at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Ejeroplysninger

H.C. Petersen & Co.'s Eftf. A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted
Tlf: +45 76 73 11 33

Kampagner

Deutz-Fahr

Timepris incl. service

Ingen udbetaling • Ingen slutbetaling

Se kampagne

Få den finansieringspakke, der passer dig

Zetor

MultiOne

Storkøbsrabat på MultiOne 2.3 og 5.2

Små minilæssere med store ambitioner

Se kampagne 

Kampagne på MultiOne minilæssere
• 2.3 Lille maskine med utrolig kapacitet
• 5.2 Stabil medarbejder med mange kvalifikationer

Der findes altid en løsning med MultiOne

Når du har mange arbejdstimer hver dag

Se kampagne 

MultiOne 7.3+ er en helt utrolig fleksibel slider
MultiOne 8.4S i 3 udstyrsniveauer - med og uden kabine

Iseki

Iseki TG6495 kampagne. Pris fra 224.900

Optimal kombination af power, teknik og komfort

Se kampagne

Luksuskabine og airconditioning

Iseki TG6375 kampagne. Pris fra 189.000

Intelligent transmission. Fra motorpower til trækkraft.

Se kampagne

Luksuskabine og airconditioning

Iseki TM3267 kampagne. Pris fra 159.000

Kompakt og smidig traktor med forbavsende højt udstyrsniveau

Se kampagne

25 hk - lavt støjniveau og minimalt brændstofforbrug

Tilmeld nyhedsmail

Hold dig opdateret om vores produkter og aktiviteter

Tilmeld dig her

Find din forhandler

Søg forhandlere i hele Danmark

Søg lokalt

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik