NYHED! Zetor Chrystal

Motorteknologien leveres af DEUTZ i denne traktor, der med en moderne 6-cylindret og turboladet DEUTZ TCD 6.1 L6 motor m. Common Rail indsprøjtning og luft-til-luft køling virkelig har power til de tunge opgaver. Miljøklassen er Tier 4 m. AdBlue®
144 eller 163 hk uden boost, 8.500 kg løfteevne i liften, 4 PTO-hastigheder og 85 l/min fra hydraulikpumpen er klar til indsats.

Zetor Forterra HD

Zetor udvikler løbende nye og større traktorer med moderne teknologi. Forterra HD er det foreløbige højdepunkt. Den er udviklet til de mange landmænd, der har brug for en stærk, robust og driftssikker allround-traktor med 130-150 hk. Zetor Forterra HD fås i 3 modeller med 127, 136 og 147 hk.

Zetor Forterra HSX

Har du brug for en kraftfuld traktor med koblingsfrit vendegear, en sejtrækkende motor og en bomstærk lift? Så er Zetor Forterra HSX med Hitch Tronic løsningen. Hitch Tronic er udviklet i samarbejde med Bosch Rexroth og sørger konstant for at forholdet mellem liftens positionskontrol og trækkraftsreguleringen er optimal. En perfekt traktor med 96 - 136 hk og 4 års fabriksgaranti.

Zetor Forterra

Zetor Forterra er både stærk og brændstoføkonomisk - et af markedets allerbedste drejningsmomenter ifølge PROFI-test, som også klart dokumenterer et dieselforbrug helt i bund. Den leveres i 3 modeller fra 96 – 136 hk.
4 års fabriksgaranti.

Zetor Proxima Power

Zetor Proxima Power er smidig på gården og stærk i marken. 4 modeller fra 89 til 117 hk leveres med koblingsfrit vendegear og 3-trins automatisk PowerShift og gearmatch. Listen over standardudstyr er lang og med en behagelig ergonomikabine bliver Proxima Power hurtig populær på gården.
4 års fabriksgaranti.

Zetor Proxima

Zetor Proxima er en stærk kvalitetstraktor. Der findes Proxima-modeller fra 65-96 hk – alle med rummelige Zetor-kabiner, stærk hydraulik og ergonomisk betjening. 540 og 1.000 rpm PTO er standard. Leveres hyppigt med en moderne Trac-Lift frontlæsser, der gør traktoren endnu mere fleksibel. Med Proxima får du rigtig mange hk for pengene og 4 års fabriksgaranti.

Zetor Major

Zetor Major er konstrueret til alle med behov for en kompakt, robust og enkel traktor med 77 hk. Den starter altid og kun sjældent har brug for service. Major er udrustet med en stor 4-cylindret motor med turbo fra Zetors egen motorfabrik og en rummelig kabine med glastaglem. Major kan leveres med frontlæsser fra Ålø. Sund fornuft for pengene og 2 års fabriksgaranti.

Zetor Skovtraktor

Alle Zetor-modeller kan leveres som skovtraktor, hvor der er foretaget de ombygninger, der skal til for at beskytte traktoren og optimere dens produktivitet i skoven. Der findes både en dansk og en svensk ombygningsversion. Du kan vælge hele skovpakken eller enkelte dele og gøre din Zetor endnu mere fleksibel.

Zetor frontlæssere ZL og ZX

Zetor og svenske Ålø - en af verdens førende producenter af frontlæssere - samarbejder om udvikling og produktion af frontlæssere, der er tilpasset Zetortraktorerne og giver kunderne en helt optimal, robust, ergonomisk og effektiv løsning. De produceres af Ålø og sælges under navnet ZL og ZX af Zetor.